Sale bij Bandcamp Vrijdag 1 Mei

Speciaal voor alle artiesten die hun muziek via Bandcamp aanbieden rekent Bandcamp morgen Vrijdag 1 mei geen transactie kosten. Dus alle payments gaan direct naar de artiest. Volg de link:
Music available through Bandcamp, tomorrow Friday May1st Bandcamp will waiver we’re waiving our revenue share this Friday, May 1, to help artists and labels impacted by the Covid-19 pandemic. Follow the link to purchase.Eric Devries/Bandcamp

This entry was posted in 'Close to Home', discografie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>