Radio, radio..

Maandag 20 Oktober zendt Crossroads radio een ‘live’registratie uit van het optreden in Bergen op Zoom. Met Kim de Beer op viool en heel af en toe Ted Russell Kamp op gitaar en bas. In het volledige programma van de avond, die werd opgenomen op 7 oktober, was er in het eerste uur ook aandacht voor de boekpresentatie van Marc Stakenburg (The Big Bang van de Popmuziek) evenals een optreden van Ted Russell Kamp. Een en ander is al te beluisteren via internet vanaf 17 Oktober via www.crossroads.nl en www.rootsparadise.com

duo

Met Kim de Beer..@Crossroads Radio (foto R vanderZande)

Paul van Gelder draaide tracks voor Radio Enkhuizen, radio Seagull volgt.. www.paulvangelder.com
Ook Lana Wolf draaide een track van de nieuwe plaat op KX Radio.. uitzending gemist? Uur van de Wolf
Support van De nieuwste hits.nl bovendien..

This entry was posted in 'Close to Home' and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>