Recensie ‘A Small Town Music Walk’ live..

Hier een klein stukje uit de recensie op alt.country.nl door Leo Kattestaart

“… De van origine Amsterdammer die ooit ook in Hoorn woonde en daar zijn eerste gitaar kocht. Devries heeft net, na een ‘stilte’ van zo’n zeven jaar, een nieuw album uit (Close To Home; 2014). Hij was overigens in deze periode van droogte wel actief met o.a. Songwriters United, een collectief samen met Eric van Dijsseldonk, Louis van Empel en BJ Baartmans. Laatsgenoemde produceerde trouwens Close To Home en voorzag ook in diverse partijen op ‘snaren’. Ook Janos Koolen (Monroe en Frederique Spigt) is op die plaat prominent aanwezig. Dat Koolen afgelopen zondag ook present was kende zeker meerwaarde; hij omlijstte de mooie songs van Devries op subtiele wijze met z’n zeer inventieve spel op gitaar en bovenal mandoline. Wat een vakman. En dat is Eric Devries trouwens ook, want alle songs van z’n hand beklijven direct, zo ook de verrassende cover Nothin’ Rhymed (Gilbert O’Sullivan; 1971). Mooi ingetogen optreden…” voor de volledige recensie zie: Live: A Small Town Music Walk

This entry was posted in 'Close to Home', Live. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>