Blast from the past.. The Big Easy

Trip down Memory Lane is het zeker.. mocht u dit filmpje tegenkomen en denken “Is dat ‘m?”. Ja, dat is ‘m. Het echte verhaal van The Big Easy is natuurlijk niet alleen dit filmpje.. hoewel het allereerste optreden met z’n vier wel zo was. Op straat op Koninginnedag bij Paradiso.. Enige tijd later stonden we in Paradiso.
Maar hier dus de ‘commercial’..

This entry was posted in Live and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Blast from the past.. The Big Easy

  1. Heimen Stoffels says:

    Waar kan ik dat nummer vinden wat jullie daar spelen? Want ik vind dat echt een keimooi nummer! :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>