Matthews’ Southern Comfort

Matthews Southern Comfort heeft platendeal getekend bij duitse label MIG. In Juni en Juli gaat MSC de studio in om een nieuwe CD op te nemen. Er staat een tour gepland in de U.K. begin December. Ook een aantal data eind November in Nederland. De jongste line-up van Matthews Southern Comfort is : Iain Matthews, BJ Baartmans, Bart deWin en Eric Devries. Zie ook Facebook: MatthewsSouthernComfort2017

This entry was posted in discografie, Matthews Southern Comfort. Bookmark the permalink.

2 Responses to Matthews’ Southern Comfort

 1. Frits Willemsen says:

  Hallo Eric,
  ff je site weer bekeken en bijzondere zaken staan er aan te komen! oa. teh southern comfort! Lijkt me geweldig, heb Ian jaren geleden ook al een bij de Roots club gehad!heb z,n Lp’s in huis uiteraard! Mochten jullie nog de gelegenheid hebben/zoeken om bv. op zaterdag 7 okt. of 9 december een try out te houden in een prachtige omgeving, dan hou ik me warm aanbevolen. Programmeer nu Roots voor de Koppelkerk Bredevoort(vrijplaats voor kunst & cultuur)! kijk maar een sop de site koppelkerk!

  Hoor graag je Eric als je nog iets bijzonders hebt!

  Groeten Frits

  • easyproductions says:

   Ha Frits, ik zie je bericht nu pas! Voortaan mailen graag.. gaat stukken sneller. Maar ik kom graag met Matthews Southern Comfort naar Bredevoort volgend jaar!
   Heel hartelijke groet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>