Live recensie Matthews Southern Comfort..

Matthews Southern Comfort in Eindhoven

pic. R. Rietman

Sjoerd Punters schreef voor Altcountryforum een recensie over het optreden in de Rozenknop in Eindhoven.. : “.. Met de nieuwe bezetting heeft hij een plaat opgenomen die in februari 2018 uitkomt. Het album heet ‘Like A Radio’ en wordt door het Duitse label MIG uitgebracht. Matthews Southern Comfort liet in de Eindhovense show alvast zes nummers van dit album horen, waaronder de single ‘Bits and pieces’ en ‘Crystals on the glass’, een prachtig nummer dat hij speciaal voor zijn dochter zong. De nadruk ligt als vanouds op meerstemmige vocalen. Met name Eric Devries en Iain Matthews stuwden elkaar vocaal op tot grote hoogte, terwijl BJ Baartmans, de man met het smiley-gezicht, en Bart de Win bekwaam voor de instrumentale invulling zorgden, maar daarnaast ook in diverse nummers meezongen. Een heerlijke wall of sound. Niet eerder had Iain Matthews zo’n goede band.
Lees meer: altcountryforum.nl

This entry was posted in Live, Matthews Southern Comfort and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>