Video met Hidden Agenda Deluxe

De nieuwe kerstplaat is onderweg, met door Devries geschreven titelnummer ‘Angels In The Snow’ en verder nog originelen van zowel BJ Baartmans als Sjoerd van Bommel ook aantal fijne ‘Americana’ kerst alternatieven.. waaronder dit pareltje van Townes van Zandt..
The new Christmas -album by Hidden Agenda Deluxe & Oh Susanna is on it’s way.. , Devries wrote the title track ‘Angels In The Snow’, includes originals also by BJ Baartmans and Sjoerd van Bommel and some lovely alternative Americana Xmassongs like this little gem by Townes van Zandt..

This entry was posted in Hidden Agenda Deluxe and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>