Presenteert..

@ Ramble on Tuesday – Café Trianon, Nijmegen (G. Jacobs)

Sinds 2009 is Eric Devries als host en organisator betrokken bij luisterconcerten met Singer Songwriters. Kleinschalig en intiem zijn sleutelbegrippen, evenals aandacht voor de muziek.
Onder de naam Ramble on Tuesday begonnen in Café Trianon in Nijmegen, sinds 2011 ook in de sfeervolle werfkelder van de Kargadoor in Utrecht.Twee keer per maand is er een gast uit de internationale vijver van singer songwriters, veelal in het ‘Americana’ en ‘Folk’ genre.
Een ‘Ramble on…’ avond begint met een korte set van de gastheer om het publiek op te warmen. Devries:

“Ik zocht een plek waar artiest en publiek samen een avond kunnen maken. Een luisterconcert lijkt zo voor de hand liggend, maar dat is het vaak niet. Voor een goed gesprek met muziek op de achtergrond moet je bij ons niet zijn, de artiest is eregast en verdient alle aandacht van het publiek. Zo krijgen ook de verhalen achter de liedjes de ruimte en kan het publiek kennis maken met de mens achter de artiest. Het publiek zit tijdens een ‘Ramble on..’ dicht op de huid van de artiest, hetgeen resulteert in de meest intieme concerten. Een ultieme wisselwerking tussen publiek en singer-songwriter.”

Eric Devries in de Kargadoor

Ramble on in de Kargadoor